ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MODUL:
a teljes értékesítési folyamat támogatása és nyomon követése a beérkező megrendeléstől a gyártáson át az eladott termék utánkövetéséig. Folyamatszemléletű dokumentálás és visszakereshetőséget biztosít.
 
  • feladatnyilvántartás
  • tennivalók automatikus generálása
  • rendszerezett dokumentumnyilvántartás
  • ügyfélkezelés
  • időszakos és ügyfélhez rendelt kedvezmények

GYÁRTÁSIRÁNYÍTÁS ÉS KONTROLLING MODUL:
segíti a munkáütemezését és lejelentésekkel pontos képet ad a tervezett és tényleges folyamatokról. Az adatokat  a termelési folyamat mérföldköveihez telepített contrall terminálok gyűjtik.
 
A modul alrendszerei:
 
Gyártmányok:
fastruktúrában, alkatrészekre bontva, árakkal,alapanyagokkal és technológiákkal. Utóbbiakhoz normaidők rendelhetők.
 
Szériák:
a gyártmányokból gépre vagy munkavállalóra kiosztható gyártási feladatok. A beállított normaidők és anyagigény alapján pontosan tervezhető a gyártási folyamat, a költségek, valamint az anyag- és munkaidő-ráfordítás.
 
Terminálok:
adatrögzítő terminálok a gyártási területen, amelyek kétírányú kommunikációt valósítanak meg a gépek és a munkatársak, valamint  a termelésirányítási rendszer között.
 
Raktár:
akár több raktár felvitelével és elkülönített készletezéssel segíti az optimalizált helykihasználását, a minimumkészlet beállításával és a készletszint nyomonkövetésével pedig időt takarít meg.
 
Technológiák:
a gyártás során alkalmazott technológiák egyedileg rögzíthetők a hozzájuk tartozó normaidőkkel és minőségi követelményekkel együtt