Megközelíthetőség

  • 7622 Pécs, Nyírfa u. 24.6
  • Tel.: 72 / 315-331
  • Fax.: 72 / 510-659

 

Az RG-Net Kft. munkáinak minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer szavatolja.

Gyors kapcsolat

Hirlevél
Céginformációk


Az RG Net Kft, főként komplett gyengeáramú rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Legyen szó megfigyelő rendszerek telepítéséről, vagy beléptető rendszerek elhelyezéséről, ügyfélhívók, illetve irányítók felszereléséről, a legkisebb munkáktól a legnagyobb projektek kivitelezéséig állunk ügyfeleink rendelkezésére.
 
Akár egy régi rendszer gyors kijavítása, akár egy új, komplett nagyberuházás hosszadalmas kivitelezése a feladat, munkánk elvégzése során, mindig a legmagasabb színvonal fenntartására törekedünk.
 
Az RG Net Kft régóta foglalkozik átfogóan a gyengeáramú rendszerek telepítésével és elhelyezésével.

Cégünk munkatársai több éves tapasztalattal rendelkeznek strukturált hálózatok építése, üzemeltetése, megfigyelő és beléptető rendszerek, informatikai rendszerek karbantartása és szoftver fejlesztés területén.


 
Az RG Net Kft. - az RG Magyarország cégcsoport tagja - Partnerei számára olyan komplex megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt, melyek az egyedi problémákra jelentenek megfelelő és teljes körű válaszokat.
 
Az RG-Net Kft. által elvégzett munkák minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer szavatolja. Tanúsítványunk immár 5 éve arról tanúskodik, hogy az RG-Net Kft. vezetősége és munkatársai elkötelezettek a jól dokumentált, pontos és vevőink maximális megelégedésére szolgáló mukavégzés iránt.